OILILY SRBIJA - Oilily kolekcije za decu i odrasle

OILILY je holandska modna kompanija koju su osnovali davne 1963.Willem i Marieke Olsthoorn. To je  prva marka dečije garderobe ikada, koja je u centar svog kreativnog procesa stavila dete. Ova revolucionarna, nova vizija dečije garderobe je rezultirala spektakularnim stilom koji niko pre toga nije video. Uspeh dečije garderobe je doveo do ideje o proizvodnji garderobe za žene koja je započela 1986. Od tada je OILILY sinonim kreativnosti u proizvidnji dečije i ženske garderobe.    

Nezamisliva kombinacija  boja, maštoviti dizajn, zanimljivi  detalji i svakako  veoma visok kvalitet materijala doneo je Oilily-u veliki broj obožavalaca širom sveta. Danas se Oilily prodaje u 2,500 prodajnjih objekata širom sveta medju kojima su butici u centralnim zonama kupovine i najpopularnijim tržnim centrima u Evropi i Aziji kao i putem internet prodaje. Oilily internet prodavnica nudi veliki izbor Oilily proizvoda i šalje u skoro sve zemlje sveta.

 50 godina Oilily-a

2013. godine Oilily je proslavio 50 godina postojanja. Da, uprkos neprihvatanju na početku, tokom  50 godina Oilily je postao prepoznatljiva modna marka širom sveta. 

Otkrijte put kojim se Oilily razvijao sve do danas,  na online muzeju,  50years.oililyworld.com  Uživajte! 

 

 

Facebook